Linke Festes recents

Comentari

Pots trobar la samarreta del Dret a decidir de CTF a: l'Estanc de Calonge

Calendaris Cargol Treu Farra 2011

Aquest dimecres 15 de desembre surten a la venda els calendaris Cargol Treu Farra pel 2011.


Enguany fem un canvi de soca-rel en la temàtica de les nostres imatges. I és que ja han estat 3 anys els que hem emplenat poble i rodalies d'imatges carregades de contingut, sensualitat i sobretot, molt, molt d'humor.


D'entrada ja us podem dir que d'humor no n'hem perdut pas gens, sinó tot el contrari. Hem apostat per un material molt més proper, molt més profund, molt més especialitzat. I és que: ¿què millor per a un poble, que fer balanç de tot allò que se'n parla dia rere dia i que omple les xerrades i cafès de tothom?
Sí. Parlem de la sàtira. De fotografies carregades d'ironia sobre esdeveniments i successos a nivell del nostre poble. És cap aquí on hem volgut anar. Les imatges les hem construïdes a partir de notícies, rumors i esdeveniments que són o han estat d'actualitat al poble. Esperem que a tothom li sigui de bon grat de veure-les, interpretar-les i gaudir-les.


Deixant de banda els motius de les imatges, volem agrair un any més l'importantíssim i imprescindible ajut que ens donen els comerços.


Volem deixar clar, però, que, a diferència dels darrers tres anys, les fotografies no representen cap comerç en concret, sinó que simplement ajuden i participen per tal de fer possible que es faci aquest calendari. Per tant, no hi ha cap comerç involucrat en cap idea satírica ni en cap escena en concret. Les idees provenen únicament dels membres i col·laboradors de Cargol Treu Farra.

Així doncs, esperem que us agradi aquesta nova imatge dels nostres calendaris i que, tal com és bo que passi, se'n parli, i se'n parli molt!


Podeu aconseguir el vostre calendari per només 4 € a qualsevol dels següents comerços patrocinadors:

Autoescola Mont.
Bar La Fusteria.
Central Garden.
Consultori Veterinari “Cadells”.
Estanc de Calonge.
Farmàcia Cíntia Puigrefagut.
Òptica de Calonge.
Perruqueria canina i Felina Bup Bup.
Restaurant Can Muni.
Supermercats Pijoan.

També als següents comerços col·laboradors:
Perruqueria Joan.
Llibreria el Castell.
Pastisseria Batallé.