Linke Festes recents

Comentari

Pots trobar la samarreta del Dret a decidir de CTF a: l'Estanc de Calonge

Agraïment de Cargol Treu Farra

Des de l'associació ludicocultural Cargol Treu Farra de Calonge i com a organitzadors de les Quines 2008 de desembre del 2008 i gener del 2009, volem agrair molt fermament la participació i col·laboració de les diferents entitats i associacions del nostre poble per poder realitzar aquestes quines. Aquest esdeveniment és sempre un punt de trobada i de cooperació molt important, no només de les entitats entre elles, sinó de molta gent del poble que ve a participar-hi i també de molts i moltes fidels que, any rere any, es desplacen des de pobles veïns –alguns, llunyans– per assistir i col·laborar en les nostres quines.

Volem agrair tota la col·laboració i l'ajut que hem rebut als diferents establiments i comerços que han contribuït, d'una manera o altra, al bon funcionament d'aquest acte. Ha estat una gran experiència que ens ha enriquit molt i que ens ha consolidat com a entitat, ja que encara som molt novells. Aquest any ens havia tocat organitzar les quines perquè érem els nous, i ens podem considerar prou satisfets dels resultats que hem aconseguit entre tots.

D'ara endavant esperem continuar augmentant en la bona organització d'aquest esdeveniment i mirar d'atreure encara més gent que hi hagi als voltants o que se n'assabenti d'alguna manera perquè hi vingui a participar. D'altra banda, esperonem fortament d'altres entitats i organitzacions del nostre poble perquè hi posin el seu gra de sorra i ajudin a ampliar-ho tot també des d'aquest vessant. Amb molts de records i una abraçada ben grossa, ens acomiadem de tothom!

Visca Calonge!

Cargol Treu Farra


Enllaç 1